Je leeft maar 1 keer door Fausto Brizzi

Kustlijn van Cinque Terre Italië

De 46-jarige advocaat Diego uit Rome bevindt zich in een midlifecrisis. Als je 46 bent en niemand kijkt meer naar je om – wat kun je dan doen? Diego besluit om andere mensen te gaan helpen en zet de mooiste plannen in gang: hij herstelt de ruzie tussen twee vrienden, helpt zijn beste vriend beroemd te worden en bezorgt zijn zoon een vriendin. Wat hij ook doet, alles heeft idiote gevolgen. Het leven lijkt steeds somberder te worden. Toch heeft elke miskleun uiteindelijk een verrassend resultaat.

Je leeft maar 1 keer door Fausto Brizzi

Na 100 gelukkige dagen is Je leeft maar 1 keer de tweede humoristische en hartverwarmende roman van Fausto Brizzi. De 46-jarige advocaat Diego uit Rome bevindt zich in een midlifecrisis en besluit om andere mensen te gaan helpen. Hiervoor zet hij de mooiste plannen in gang, maar wat hij ook doet, alles heeft idiote gevolgen.

Na een diepe depressie besluit Diego zijn leven een nieuwe richting te geven door mensen in zijn directe omgeving te gaan helpen. Diego ontdekt dat hij zelf gelukkiger wordt als hij iets voor andere mensen doet. Een boodschap net zo mooi als die van Brizzi’s debuutroman 100 gelukkige dagen. De feelgoedroman is ontroerend en tegelijkertijd vol humor. Een heerlijk verhaal om te lezen met een duidelijke boodschap achter het geheel. waarom geniet je niet van het hier en nu…. Je leeft maar 1 keer.

Fausto Brizzi | Je leeft maar 1 keer| ISBN 9789024570737 | € 18,99 | Luitingh-Sijthoff | Bestel bij bol.com

Bekijk ook mijn tips voor 25 boeken voor Italiëliefhebbers!

Je leeft maar 1 keer door Fausto Brizzi
Je leeft maar 1 keer door Fausto Brizzi
More from Aniek Rooderkerken

Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer

Sacro Monte… een heilige berg? Je vindt deze in Noord-Italië. Felicia Dekkers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *