Win een Webprint fotoboek met jouw mooiste foto’s van Italië!

Fotoboek van Webprint
Op een witte achtergrond komen de kleuren van de foto's het best tot hun recht.

Een aantal dagen geleden kon je al lezen hoe ik een fotoboek bestelde, als herinnering aan mijn reis door Piemonte en naar het Gardameer. Een paar dagen later ontving ik het fotoboek. Ik blader nu door mijn mooie vakantieherinneringen. Heerlijk! Niet alleen deel ik vandaag de foto’s van het boek en mijn mening hierover met jullie, maar ik mag namens Webprint ook een kortingscode t.w.v. van 40 euro weggeven, die je kan verzilveren op de website. Wil jij een eigen fotoboek maken? Lees dan snel verder!

Fotoboek van Webprint
Mijn Webprint fotoboek
Fotoboek van Webprint
Detail van het fotoboek

Herinneringen aan mijn reis

Het fotoboek dat ik bestelde ziet er erg goed uit. Dankzij het grote formaat (liggend XL, 30 bij 20 cm) komen de foto’s mooi tot hun recht. Ik heb gekozen voor 350 grams mat papier, waardoor het fotoboek een luxe uitstraling heeft. Ook de harde kaft draagt hieraan bij. Ik maakte verschillende collages en ik vind de pagina’s waar je nog een deel witte achtergrond ziet persoonlijk mooier dan de foto’s die de hele pagina vullen. Bij een volgend album zou ik dit bij alle pagina’s zo ontwerpen. De kleuren van de foto’s komen prachtig uit op het papier. Ik heb de foto’s voor het printen niet bewerkt en op één foto na die iets te donker is, zijn de kleuren prachtig. Je ziet wel duidelijk verschil tussen de foto’s die ik maakte met mijn spiegelreflexcamera, en de foto’s gemaakt met iPhone of Samsung S4. Deze kwaliteit is prima voor kleine foto’s maar niet om paginagroot af te drukken.

Fotoboek van Webprint
Aan een aantal pagina’s voegde ik teksten uit mijn blogs toe.

Ik maakte een aantal foto’s om de kwaliteit van het fotoboek te laten zien. Let op de luxe kaft en het dikke papier, waar ik erg blij mee ben. Op de detailfoto’s zie je ook goed het matte papier en bij de detailfoto van de letters zie je goed hoe scherp de tekst en de foto’s zijn afgedrukt. Het fotoboek ligt vol trots op de koffietafel, klaar om door iedereen bewonderd te worden. Zoals gezegd ben ik erg blij met de kwaliteit en de snelle levering: binnen een vier werkdagen had ik het fotoboek in huis.

Fotoboek van Webprint
Op een witte achtergrond komen de kleuren van de foto’s het best tot hun recht.
Fotoboek van Webprint
Hier zie je goed het matte papier en de scherpte van de letters.
Fotoboek van Webprint
Een volgende keer zou ik een iets kleiner lettertype kiezen. Dat is eenvoudig aan te passen in de bestelsoftware op we website van Webprint.
Fotoboek van Webprint
Een van de fotocollages in het album. Zijn de kleuren van Piemonte niet prachtig!

Win een Webprint fotoboek!

Wil jij ook zo’n mooi fotoboek maken? Namens Webprint mag ik een kortingscode t.w.v. van 40 euro weggeven, die je kan verzilveren op hun website! Wat moet je hiervoor doen?

1) Heb je Facebook, dan is het leuk als je deze post op Facebook liked.

2a) Laat in de comments onder dit artikel weten van welke reis jij graag een fotoboek zou maken!

0f:

2b) Als je liever geen bericht achterlaat op de website zelf, vul dan onderstaand formulier in om mij een mailtje te sturen.

Vul in beide gevallen wel een geldig e-mailadres in, zodat ik de winnaar per mail kan bereiken! Je kan tot en met 22 augustus 2015 deelnemen aan deze wedstrijd. De winnaar ontvangt hierna binnen 2 werkdagen per mail bericht.

Fotoboek van Webprint
Hier zie je goed het dikke 350 grams papier.
Fotoboek van Webprint
Detail van het fotoboek
Fotoboek van Webprint
Fotoboek van Webprint

 

Deze winactie is inmiddels gesloten!

Van welke reis zou jij graag een fotoboek maken?

More from Aniek Rooderkerken

Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer

Sacro Monte… een heilige berg? Je vindt deze in Noord-Italië. Felicia Dekkers...
Read More

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *