Donne di Puglia

Het strand van Puglia
Het strand van Puglia

Voor wie het nog niet weet; ik reis graag af naar Puglia. Voor de zon, het heerlijke eten en de mooie cultuur. Maar nu heb ik een extra reden, want Nostra Passione en Yltour organiseren samen het ‘Donne di Puglia “Women Only” weekend+ programma’. Een prachtig programma waarbij je in vier dagen een onvergetelijke trip naar de hak van de laars van Italie maakt en je ondergedompeld wordt in de Salento en verwelkomd door de enorme gastvrijheid van “i Plugliese”. Dit programma is in iedere week vanaf april tot en met oktober (behalve in augustus) te reserveren en loopt standaard van zaterdag t/m dinsdag. Aantal deelnemers minimaal 4 en maximaal 8 personen, Women Only! Dus, maak je vriendinnen enthousiast.

Trulli di Alberobell Puglia
Trulli di Alberobell Puglia
Puglia Wine School
Puglia Wine School

Het programma:

3 nachten accomodatie in Puglia (1 nacht Lecce + 2 nachten Masseria)
Alle maaltijden
Transport (inclusief van en naar vluchthaven Brindisi)
Prive gids
3 excursies: Lecce, Trulli Tour, Gallipoli

2 yoga classes
1 uitgebreide kookworkshop in de Puglia Wine School + zelf pasticciotto maken bij Luca Capilungo, dé pasticcheria van Lecce
1 wijnhuis visit en proeverij, Olijf olie Experience met persoonlijke trainer
3 Tours met gids (kunst/foto experience) Lecce/Trulli en Gallipoli
1 “Spiaggia” experience

masseria-puglia

markt-puglia

Prijzen per persoon:
bij 4 personen € 850,00
bij 6 personen € 750,00
bij 8 personen € 690,00

Prijs is exclusief vlucht met Ryanair Eindhoven – Brindisi (zelf te boeken). Meer info vind je op Donne di Puglia, via+31646907639 of info@nostrapassione.com.

Gallipoli-puglia culinair-puglia

More from Aniek Rooderkerken

Een aperitief uit Crodo en heerlijke Crodino cocktails

Crodino is een van de meest bekende alcoholvrije drankjes in Italië. Het...
Read More

3 Comments

  • Ik ben een keer kort in Lecce geweest, maar verder lijkt Puglia me ook prachtig!! Ik vind het nog best veel geld (wat ik niet even heb, anderen wellicht wel), maar wel begrijpelijk. Het idee is wel heel leuk, met hele aantrekkelijke activiteiten op het programma. Succes!

    • Het is inderdaad aan de prijs, maar je krijgt er veel voor terug. Je hoeft alleen op het vliegtuig te stappen en alles wordt voor je geregeld; alle activiteiten, een hele enthousiaste gids, een chauffeur, luxe overnachtingenen alle maaltijden. En uit ervaring weet ik dat de maaltijden die zij regelen héééél uitgebreid zijn en ontzettend lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *