Gezocht! Redacteurs voor Italië Uitgelicht

Writing is my hobby
Foto Charles J Danoff via Flickr

Ben jij verliefd op Italië, een kenner op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, literatuur, fotografie of reizen en wil jij hier graag iedere aantal weken, of iedere maand over bloggen? Versterk dan het Italië Uitgelicht team als redacteur (op vrijwillige basis).

Italië Uitgelicht werd in 2013 opgericht als blog door Aniek Rooderkerken, om haar liefde voor Italië en haar kennis van de Italiaanse kunst en cultuur met anderen te delen. Italië Uitgelicht staat nu klaar voor een nieuwe stap en het streven is om een platform te creëren voor de kunst, cultuur en geschiedenis van Italië en een netwerk op te zetten van redacteurs die gespecialiseerd zijn in verschillende onderwerpen.

Jouw profiel:

  • Je passie voor Italië wil je graag met anderen delen en je hebt een liefde voor het creëren van content
  • Je hebt een academische opleiding gevolgd of op een andere manier een goede kennis van een van de kerngebieden van Italië Uitgelicht verkregen
  • Je hebt interesse in kunst en cultuur en liefde voor mooie verhalen
  • (Kunst)historische informatie weet jij om te zetten in creatieve en aansprekende content
  • Een gevoel voor goede spelling en een basiskennis van html is een pré

Wij bieden:

  • Een platform voor jouw verhalen
  • Wanneer jij boeken wil recenseren kan je hier exemplaren van ontvangen
  • Wanneer jij meer wil leren over bloggen, schrijven voor het internet, of websites optimaliseren, geven wij jou graag feedback, tips en informatie hierover
  • Onderdeel zijn van hét platform voor de kunst, cultuur en geschiedenis van Italië in Nederland

 

tekst op een muur in Modena, foto flickr door Luca Setti
tekst op een muur in Modena, foto flickr door Luca Setti

Italië Uitgelicht biedt jou een podium voor je verhalen en geeft je de kans van een jong team deel uit te maken. Wil jij jouw liefde voor Italië delen en herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving? Wil jij deel uitmaken van het Italië Uitgelicht team? Neem voor meer informatie per mail contact op met Aniek via aniek@italieuitgelicht.nl en licht beknopt je motivatie en geschiktheid toe.

Heb jij een mooi verhaal te vertellen, maar wil je niet op regelmatige basis schrijven? Een voorstel voor een gastblog kan je altijd mailen. (let op: de content mag niet eerder ergens anders gepubliceerd zijn en het mag geen commerciële blog zijn)

More from Aniek Rooderkerken

Een aperitief uit Crodo en heerlijke Crodino cocktails

Crodino is een van de meest bekende alcoholvrije drankjes in Italië. Het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *