Het beste van Italië! & win tickets!

Het Beste van Italië

Met dit regenachtige weer heb ik altijd de neiging om direct op het eerste vliegtuig naar Italië te stappen. Gelukkig heb ik nu dan ook een weekend Italië in het vooruitzicht zodat ik weer kan afreizen richting de zon. Heb jij geen vakantie naar Italië op de planning staan, maar wil je wel Italiaans genieten? Dan heb je geluk, want op 8 en 9 november 2014 is het lifestyle event Het Beste van Italië terug in Amsterdam. In het prestigieuze Hilton Hotel wordt dit weekend voor de vierde maal het allerbeste, lekkerste, mooiste en nieuwste van Italië gepresenteerd.

Al het goede uit Italië is hier te vinden. Van mode, design tot de lekkerste wijnen. Je bewondert er de Boretti producten, past de Napoli Italiaanse schoenen, geniet van de wijnen en likeuren van Via Veneto, proeft de koffie van Illy of de wijnen van Vino Linea Directa uit Piemonte, bewondert de Westra Diamanten en de Lambretta Watches. Er is voldoende inspiratie op te doen voor de naderende feestmaand! Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan ook, want er vinden verschillende activiteiten plaats waaraan je kan deelnemen. Zo verzorgt Nicoletta Tavella, geboren en getogen in Italië, een kookworkshop volgens de principes van de klassieke en streekgebonden Italiaanse keuken.

Het Beste Van Italië

Hilton Hotel, Apollolaan Amsterdam
Zaterdag 8 en zondag 9 november: 11:00 – 18:00 uur
Meer info op hetbestevanitalie.eu

Een ticket voor Het Beste van Italië kost aan de kassa van het event €17,50 maar via deze link bestel je kaarten nu voor €15.
Lees nog even verder, want je kan via Italië uitgelicht ook entreekaarten winnen!

Het beste van Italië

Het Beste van Italië

Win entreekaarten voor Het Beste Van Italië

Namens Het Beste van Italië mag Italië Uitgelicht 2 x 2 entreekaarten weggeven voor het event op 8 en 9 november.
Wil jij ook kans maken? Vul dan voor 26 oktober 2014 12 uur onderstaand mail&winformulier in, onder vermelding van ‘Het Beste van Italië’ (bij onderwerp). Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Mail&winformulier

Deze winactie is gesloten en de winnaars hebben bericht ontvangen.

Algemene voorwaarden van deze mail&win actie van Italië Uitgelicht.
  • Deelname aan de mail&win actie is mogelijk van 16 oktober tot en met 26 oktober 2014. De wedstrijd sluit die dag om 12.00 uur.
  • Deelnemers dienen op het moment van deelname aan de fotowedstrijd ouder te zijn dan 16 jaar..
  • Doorgeven van een naam en een geldig e-mailadres is verplicht.
  • Door deelname geef je toestemming tot de verwerking van de door jou verstrekte persoonsgegevens. Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en worden niet aan derden verstrekt.
  • Uit de inzendingen worden op 27 oktober 2014 twee winnaars getrokken. De winnaars zullen per e-mail bericht ontvangen van de gewonnen prijs. Binnen een week zal de gewonnen prijs per post aan de winnaar worden verzonden.
  • De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld.
More from Aniek Rooderkerken

Een aperitief uit Crodo en heerlijke Crodino cocktails

Crodino is een van de meest bekende alcoholvrije drankjes in Italië. Het...
Read More

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *