Hét recept voor een relaxte Italiaanse middag & win een hangmat!

Een relaxte Italiaanse middag & win een Tropilex hangmat!
Een relaxte Italiaanse middag & win een Tropilex hangmat!

Eerlijk is eerlijk. Het Nederlandse weer valt de laatste tijd wat tegen. Grijze wolken, regen en een verdwaalde sneeuwbui. Ik zal vast niet de enige zijn die liever in Italië zou zijn. Je kan Italië natuurlijk ook naar Nederland brengen. Wat moet je doen om in Nederland een Italiaans middagje te beleven?

Een relaxte Italiaanse middag

De zon schijnt heerlijk en je zet snel een Italiaanse zomerhit op. Al snel schalt Eros Ramazzotti door de tuin, of misschien wel Marco Mengoni, Cesare Cremonini, Tiziano Ferro, Emma of Francesco Sarcina. De Italiaanse muziek heeft keuze te over uit zwoele zomerhits. Je verzamelt een paar tijdschriften of goede boeken, zoals de lekker lezende Italiaanse romans van Santa Montefiore of het nieuwste boek van Erica James.

Om het af te maken mix je een Aperol Spritz, een lekker frisse aperitivo uit de Veneto gemaakt van prosecco, bronwater en Aperol, of een Hugo, een cocktail van vlierbloesemsiroop, licht bubbelwater zoals San Pellegrino en prosecco. Een schaaltje olijven, pinda’s of zoute chips maakt het af.

Nu hoef je alleen nog maar een hangmat op te hangen in de tuin, waar je heerlijk ontspannen in slaap valt. Of je kiest voor een hangstoel die ideaal is voor wie relaxed een boek wil lezen. Met Tiziano Ferro op de achtergrond en een Aperol Spritz in de hand waan jij je gegarandeerd in Italië! Geen hangmat in de tuin? Geen nood! Italië Uitgelicht mag namens Hangmatgigant.nl maar liefst twee hangmatten of hangstoelen verloten onder onze lezers!

Wat moet je doen om een hangmat of hangstoel te winnen?

Wil jij ook wel zo’n mooie gekleurde hangmat of hangstoel van het merk Tropilex? Deelnemen is eenvoudig. Neem hier een kijkje in het Tropilex assortiment en laat in een reactie onder dit bericht weten welke Tropilex hangmat of hangstoel jij zou willen winnen. Dat is alles!

Deze winactie is inmiddels gesloten!

Een relaxte Italiaanse middag & win een Tropilex hangmat!
Een relaxte Italiaanse middag & win een Tropilex hangmat!

Voorwaarden:

Je kan kiezen uit de Tropilex hangmatten en hangstoelen. Een standaard of ophangbevestiging voor de hangmat/hangstoel zijn niet bij de te winnen prijzen inbegrepen. Je kan meedoen tot en met woensdag 30 maart. Hierna worden de winnaars via e-mail benaderd, dus vergeet niet een geldig mail adres achter te laten. Je hebt hierna een week de tijd om te reageren met jouw keuze en adres. Mocht je niet reageren, dan wordt een andere winnaar gekozen. De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan Hangmatgigant.nl, zodat winnaars zo snel mogelijk kunnen genieten van deze geweldige prijs.

Wie weet kan jij binnenkort heerlijk wegdromen in jouw eigen hangmat of hangstoel! Welke hangmat kies jij?

More from Aniek Rooderkerken

Een aperitief uit Crodo en heerlijke Crodino cocktails

Crodino is een van de meest bekende alcoholvrije drankjes in Italië. Het...
Read More

35 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *