Daarom bezoek jij dit jaar het Italië Evenement 2016! En win tickets!

Italië Evenement 2016
Italië Evenement 2016

Het Italië Evenement is zoals de naam al verraadt hét Italiaanse Event van Nederland, volop Italiaanse inspiratie, gerechten en wijnen, muziek en producten. En wanneer het weer zo blijft als het nu is krijgen we er wellicht ook nog eens een Italiaans zonnetje bij. Tijd voor een gelato! Italië Uitgelicht mag een aantal kaarten weggeven voor dit heerlijke evenement dus lees snel verder om te ontdekken wat er te zien en te beleven valt.

Italië Evenement 2016
Italië Evenement 2016

Italië Evenement 2016

De 13e editie van het Italië Evenement | Smaak & Stijl vindt plaats op 20, 21 en 22 mei en zal net als in de voorgaande jaren plaatsvinden in de parken en tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Alweer voor de de derde keer vindt er het Campionato Olandese della Pizza in Forno a Legna plaats. Een eerbetoon aan het Napolitaans erfgoed én bedoeld om de authentieke pizza onder de aandacht te brengen van Italië-liefhebbers: met verse ingrediënten uit de houtoven.

Maar er is meer. Bij Italstudio volg je een gratis les Italiaans van een leraar uit Florence, bij il Teatro del Sorriso geniet je van Italiaans theater en op La Piazza della Vera Italia ontdek je uitsluitend puur Italiaanse bedrijven uit alle regio’s van Italië. La Piazza dello Spritz voorziet je van een aperitief en op het einde van de dag trekt Renzo’s de flessen wijn open en serveert heerlijke Italiaanse hapjes om de dag af te sluiten. Tijdens dit Grande Aperitivo kan je wegdromen onder het genot van een borrel of diner en live muziek.

Italië Evenement 2016
Italië Evenement 2016
Italië Evenement 2016
Italië Evenement 2016

Win entreetickets voor het Italië Evenement 2016

Wil jij entreetickets winnen voor het Italië Evenement? Deelnemen is heel simpel.

Je opent bovenstaande post op Facebook en je deelt hier in de comments je meest zonnige foto van Italië. Vervolgens laat je onder deze blog weten dat je deelneemt aan de winactie.

Let op: Je mag alleen meedoen met foto’s die jij zelf gemaakt hebt. Het is niet toegestaan foto’s van anderen te gebruiken om deel te nemen aan deze winactie. Italië Uitgelicht kiest de 3 mooiste foto’s uit. De drie winnaars ontvangen ieder twee (digitale) entreetickets voor het Italië Evenement. Fijn om te weten: de foto’s worden niet door Italië Uitgelicht gebruikt of gedeeld en ook je persoonsgegevens worden niet met andere partijen gedeeld. Zorg wel dat je bij een reactie onder dit artikel een geldig e-mailadres achterlaat, zodat we je kunnen benaderen per mail mocht jij als winnaar uit de bus komen. Je kan deelnemen tot en met zondag 15 mei 19 uur. De winnaars ontvangen hierna zo snel mogelijk bericht. Succes!

Meer informatie vind je op www.italieevenement.nl!

 

 

More from Aniek Rooderkerken

Een aperitief uit Crodo en heerlijke Crodino cocktails

Crodino is een van de meest bekende alcoholvrije drankjes in Italië. Het...
Read More

11 Comments

  • Wat een zalig evenement! Helaas heb ik voor dat weekend al andere plannen.

    Leuk dat je zonnige foto’s verzameld op je FB. Om de een of andere reden ben ik nog nooit vanwege de zon naar Italië gereisd.

  • De zon is 1 van de redenen dat ik graag naar Italië ga. En de mooie dorpjes, steden, landschappen, blauwe zee, en het heerlijke eten natuurlijk, haha. Prima winactie dus, helaas al andere plannen, maar ik ben nu wel even nieuwsgierig geworden wat voor zonnige foto’s ik van Italië heb… goeie reden om ze weer eens te bekijken 🙂

  • Helaas geen zonnige foto’s van Italië hier (en al andere plannen dat weekend), maar misschien trek ik deze zomer wel naar Italië voor een citytrip, heb namelijk erg veel zin om dit land beter te leren kennen. Ik heb er nog zoveel moois te ontdekken 😉

  • Foto gepost, ik wil graag mee doen met deze geweldige win actie. Het valt niet mee om een zonnige foto te vinden in mijn digitale chaotische fotoarchief, want ik heb veel last van keuzestress.
    De ene foto is nog mooier dan de ander, dagen lang ben ik aan het zoeken geweest naar die ene mooie foto die een speciaal gevoel bij me oproept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *