Home ReistipsAccommodaties Krijg €25,- korting op je overnachting met deze Airbnb kortingscode!

Krijg €25,- korting op je overnachting met deze Airbnb kortingscode!

door Aniek Rooderkerken
Airbnb kortingscode

Airbnb kortingscode

Wil jij tijdens je volgende reis naar Italië eens ergens anders logeren dan bij een standaard hotel? Kies dan een keer voor Airbnb! En het mooie is, dankzij Italië Uitgelicht krijg je €25,- korting op je overnachting met deze Airbnb kortingscode!

Wat is Airbnb?

Bij Airbnb kunnen particuliere verhuurders een accommodatie aanbieden. Een kamer of appartement, tot een yurt of een kasteel. Als je een beetje goed zoekt kom je vaak uit bij unieke accommodaties. Over de hele wereld, overigens, dus je bent niet beperkt tot Italië.

Je kan kiezen tussen een gehele woning. Zo heb je de volledige ruimte voor jezelf, inclusief slaapkamer, badkamer en keuken. Een andere optie is een privékamer. Zo kan je genieten van je privacy, maar heb je ook wat meer contact met de verhuurders, die je vast de mooiste tips kunnen geven.

Door de recensies die huurders over een Airbnb schrijven, krijg je een goede indruk van wie de verhuurder is en hoe de accommodatie hen is bevallen.

Hoe gebruik ik de Airbnb kortingscode?

Als je bij Airbnb boekt, kan je nu bij je eerstvolgende overnachting €25,- krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is je via deze link registreren bij Airbnb.  Na je registratie staat de €25,- direct op je account om te gebruiken bij je eerstvolgende overnachting!  De enige voorwaarde bij het gebruik van je Airbnb kortingscode, is dat het totaalbedrag van je boeking meer dan €65,- moet zijn.

Airbnb kortingscode: de mooiste Airbnb in Italië

Airbnb kortingscode: de mooiste Airbnb in Italië

De mooiste Airbnb’s in Italië

In Italië heb ik al heel wat mooie Airbnb’s gevonden. Zo kan je hier overnachten in trulli in Cisternino (link), dichtbij de Barokke steden Lecce en Martina Franca, de trulli van Alberobello, Egnazia en het Castel del Monte. Bijzonder is deze boomhut in het prachtige Toscaanse landschap (link), op een minuut of 30 van Siena. En in Rome vind je deze mooie loft (link) tussen Termini station en het Colosseum, of een penthouse met uitzicht op de Porta Portese (link)!

Vergeet niet om je via deze link te registreren bij  Airbnb en laat het ons weten als je een bijzondere Airbnb in Italië hebt ontdekt 🙂

Meer lezen:

2 comments

Paul van Bijsterveldt 26 februari 2018 - 15:30

Hoi

Ik heb al een account airbnb, hoe kan ik de korting ontvangen, of is het alleen voor niet geregistreerden….?

En trouwe airbnb’ers dan ?

Gr paul

Reply
Aniek Rooderkerken 26 februari 2018 - 16:14

Ik geloof dat deze aanbieding alleen geldig is voor nieuwe Airbnb’ers. Misschien kan je reisgenoot een nieuw account aanmaken en van de korting gebruikmaken?

Reply

Laat een bericht achter!