Home Kunst & CultuurBoekentips Puur pasta van Laura Santtini

Puur pasta van Laura Santtini

door Aniek Rooderkerken
Puur pasta van Laura Santtini - Italiaans kookboek met authentieke recepten

Puur pasta van Laura Santtini

Puur pasta van Laura Santtini

Het prachtige Puur pasta van Laura Santtini is een schitterend kookboek. Met veel traditionele authentieke Italiaanse gerechten, gecombineerd met inventieve ideeën voor moderne recepten.

Puur pasta van Laura Santtini

Laura Santtini’s Italiaanse kookboek Puur Pasta is zonder twijfel een schitterend boek. Niet alleen straalt de passie voor koken en Italiaanse recepten van de pagina’s af. Je vindt er ook tal van originele en minder voor de hand liggende pastarecepten in terug. In het boek combineert Laura haar kennis van de klassieke Italiaanse keuken met moderne bereidingsmethoden en ingrediënten.

Ieder recept is helder beschreven, gemakkelijk te maken en schitterend gefotografeerd. Verrassend is dat je in het boek naast de recepten voor klassiek pastadeeg, verse gnocchi en zoet pastadeeg ook veel recepten voor tarwevrije pastagerechten vindt. En wat je niet snel in een Italiaans kookboek terug zal vinden: tot spaghetti gesneden boterpompoen en courgette.

Al met al een inspirerend boek voor iedereen met een voorliefde voor de Italiaanse keuken. Maar wel voor degenen die ervan houden zo nu en dan te experimenteren!

Lees hier het recept voor gekookte cherrytomatensaus uit Puur Pasta.

Over Laura Santtini

Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van ‘s werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en lekkere voeding. Ze is schrijfster van vele bekroonde culinaire bestsellers. Haar inspiratie en passie vond zij in het restaurant dat haar Italiaanse ouders in 1984 openden in de exclusieve Londense wijk Belgravia. Inmiddels is zij hiervan zelf de eigenaresse.

Puur Pasta | Laura Santtini | ISBN: 978 94 92500 29 8 | Edicola Publishing | Hardcover € 25,00 |Bestel Puur Pasta bij bol.com

Meer lezen:

Laat een bericht achter!