Home Italiaanse keuken Voor de wijnliefhebber! WINECHILL Original wijnkoeler

Voor de wijnliefhebber! WINECHILL Original wijnkoeler

door Aniek Rooderkerken
Cadeautip! De WineChill wijnkoeler

WINECHILL Original wijnkoeler

De lente is in aantocht! En hiermee is het perfecte moment gekomen om met een lekker glaasje wijn in de tuin te zitten. Voor echte wijnliefhebbers die een goed glas wijn wel kunnen waarderen, is er de WINECHILL Original. Deze wijnkoeler zorgt ervoor dat de wijn op perfecte temperatuur blijft. En het mooie is; je kan een WINECHILL Original winnen. Voor jezelf, of om cadeau te geven. Onderaan deze blog kan je meer lezen over deze winactie.

WineChill wijnkoeler
WineChill wijnkoeler

Waarom moet je wijn koelen?

Niets vervelender dan een wijn die niet op temperatuur is. Te koude wijn verliest namelijk snel zijn smaak en aroma. Te warme wijn… tja, daar zit ook weinig smaak meer aan en je proeft alleen nog de smaak van alcohol. Nu we eindelijk weer in de zon van een wijntje kunnen genieten, moeten we natuurlijk wel zorgen dat de wijn goed op temperatuur is.

Je kan hiervoor een wijnkoeler gebruiken, maar een alternatief hiervoor is een WINECHILL Original wijnkoeler. Hierbij blijft de fles droog én het etiket zichtbaar.

Hoe werkt de WINECHILL Original?

Deze wijnkoeler bestaat uit een rvs-stick en een stopper. De rvs-stick (gevuld met een speciale thermale gel) leg je twee uur in de vriezer. Wanneer je een klein laagje uit de geopende fles schenkt om de wijn te proeven, kan je de WINECHILL Original in de fles plaatsen. De wijnkoeler koelt de wijn vervolgens van binnenuit en houdt de wijn een uurtje koel. Door de schenktuit komt er ook nog extra zuurstof bij de wijn, wat de smaak ten goede komt.

Zo kan je heerlijk in de tuin een koud wijntje drinken, zonder de fles wijn iedere keer in de koelkast te hoeven zetten. De WINECHILL Original is ook ideaal om mee te nemen op een picknick in de buitenlucht. De wijnkoeler zelf tast de smaak van de wijn niet aan.

Tip: Zorg wel dat je vooraf de wijn gekoeld hebt in de koelkast: de WINECHILL houdt je wijntje perfect koel, maar kan geen lauwe wijn ijskoud maken.

WineChill wijnkoeler
WineChill wijnkoeler
WineChill wijnkoeler
WineChill wijnkoeler

Mooi cadeau voor een wijnliefhebber

Is het geen leuke cadeautip? De wijnkoeler is een perfect cadeau voor een wijnliefhebber. Goed om te weten is dat dit het originele product is. Kwaliteit om cadeau te geven dus!

Wil jij een WINECHILL Original winnen?

Voor jezelf of om cadeau te geven? Wij mogen één WINECHILL Original weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mail sturen naar info@italieuitgelicht.nl met in de onderwerpregel “WINECHILL Original”. Je kan deelnemen tot en met zondag 22 april 2018. De winnaar krijgt na deze datum per mail van ons bericht en zal de WINECHILL Original per post opgestuurd krijgen.

Fijn om te weten: Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de winnaar een bericht te sturen. Je zult verder geen mails van ons ontvangen. Wil je wél de nieuwsbrief ontvangen? Dan kan je je in de sidebar van de website hiervoor aanmelden.

Meer lezen:

Laat een bericht achter!