Win kaarten voor het kerstevent Little Italy in de Posthoornkerk Amsterdam

Little Italy in Amsterdam
Little Italy in Amsterdam

Met het oog op de feestdagen organiseert De Smaak van Italië op 4, 5 en 6 december het unieke kerstevent Little Italy: een kerstfair die helemaal in het teken staat van Italië. Tijdens dit gezellige evenement in de Posthoornkerk Amsterdam kun je al het goeds uit ltalië beleven en vooral ook proeven! Je kan je heerlijk laten inspireren en kan je voorbereiden op de sfeervolle feestdagen in Italiaanse stijl. Het evenement wordt gehouden in de prachtige Posthoornkerk in Amsterdam gelegen in de Haarlemmerstraat 124 – 126. De straat werd al eerder uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Amsterdam! Wij kijken dus al helemaal uit naar dit event!

Kerst in Florence
Kerst in Florence. Foto Any.colour.you.like via Flickr

Wil jij ook het event bezoeken en Italiaanse inspiratie opdoen voor de feestdagen? Wij mogen namens De Smaak van Italië twee entreekaarten weggeven! Wil jij deze winnen? Laat dan uiterlijk 22 november 2015 in de comments onder dit bericht weten met wie jij graag naar dit event zou willen gaan. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te voeren, want de winnaar krijgt op 23 november 2015 per e-mail bericht. Er wordt éénmaal twee entreekaarten weggegeven. Waar denk jij aan bij een Italiaanse kerst? Wij dromen al helemaal weg bij deze foto van sfeervol Florence in de decembermaand.

Win entreekaarten voor het kerstevent Little Italy in Amsterdam
Win entreekaarten voor het kerstevent Little Italy in Amsterdam
More from Aniek Rooderkerken

Een aperitief uit Crodo en heerlijke Crodino cocktails

Crodino is een van de meest bekende alcoholvrije drankjes in Italië. Het...
Read More

8 Comments

  • Graag kom ik alvast in de kerststemming samen met mijn amica Daniëlle. We hebben dan meteen een mooie gelegenheid om onze vijfjarige vriendschap te vieren samen met ‘De smaak van Italië’!

  • Ik zou graag met mijn moeder naar dit evenement willen gaan omdat ik helaas voor haar, maar wel heel plezierig voor mij, de kerst zelf in Italië vier en haar op deze manier toch een beetje kerst in Italy willen laten proeven.

  • Gefeliciteerd, Kim! Jij mag samen met je amica naar het event. Je ontvangt per mail bericht hierover van De Smaak van Italië. Voor de andere deelnemers: wees niet getreurd! Namens ‘De Smaak’ heb ik voor de lezers van Italië Uitgelicht een kortingscode, die ik morgen op deze website deel.

  • Ik wil samen met mijn zus, zwager en een vriendin om weer de sfeer en smaken te proeven van Italië en weer terug te denken aan de heerlijk zomer in Italië. Met dit weer in Nederland is dat niet verkeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *