Disclaimer

Privacy Policy & Disclaimer Italië Uitgelicht, 2017

Het onderstaande is van toepassing op de website www.italiëuitgelicht.nl. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Artikelen en auteursrecht

Alle teksten en artikelen, foto’s en logo’s op www.italiëuitgelicht.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets mag daarom geheel, gedeeltelijk of in gewijzigde vorm (persoonlijkheidsrecht) op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Op Italië Uitgelicht verschijnen regelmatig gastblogs of gastartikelen. Wanneer een gastblog of artikel wordt geschreven door een externe partij, op persoonlijke titel of door een bedrijf, wordt dit vermeld.

Italië Uitgelicht wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Italië Uitgelicht kunnen geen rechten ontleend worden.
De inhoud van de website www.italiëuitgelicht.nl is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Italië Uitgelicht is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van www.italiëuitgelicht.nl. Italië Uitgelicht is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Privacy en persoonsgegevens

Italië Uitgelicht respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en behandelt persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk. We zullen persoonlijke gegevens zonder jouw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. De persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor jij ze aan ons toevertrouwt.

Italië Uitgelicht maakt gebruik van cookies en andere technologieën om het online gebruiksgemak voor jou te vergroten en om na te gaan hoe de site gebruikt wordt, zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren. Als jij cookies wil uitschakelen, kunt je dit doen via jouw browser.

Gastartikelen, advertorials en samenwerkingen

Op Italië Uitgelicht verschijnen regelmatig reviews of artikelen waarin de schrijver haar mening geeft over bepaalde producten of diensten. Italië Uitgelicht krijgt ook producten opgestuurd van bedrijven om hierover te schrijven. Dit betekent niet meteen dat hier een review over wordt geschreven.

Heeft je suggesties, klachten, of vragen over onze Privacy Policy? Stuur een e-mail naar aniek@italieuitgelicht.nl.