In de nieuwste editie van De Smaak van Italië reist Janny van der Heijden naar Milaan – dé hoofdstad van Italiaanse stijl én dolce. Speciaal voor het magazine bezocht ze de meest iconische patisserieën van de stad, proefde ze dolci om bij weg te dromen, sprak ze met topchefs en ontdekte ze de nieuwste trends op het gebied van Italiaans gebak. Wie anders dan Janny – culinair expert, hartstochtelijk Italië-liefhebber en zoetekauw pur sang – kon deze missie beter uitvoeren?
De nieuwe editie van magazine De Smaak van Italië is nu via deze link als pre-order te bestellen en ligt vanaf vrijdag 2 mei in de winkel.


Janny van der Heijden in Milaan
In Milaan schoof ze aan bij niemand minder dan chef Diego Crosara van de wereldberoemde Pasticceria Marchesi, en kreeg ze een exclusief kijkje in de keuken van Ernst Knam, meesterchocolatier en bekend van de Italiaanse versie van Heel Holland Bakt (Bake Off Italia). Behalve gesprekken over traditie en trends, verzamelde Janny ook de allerlekkerste adressen voor wie zelf het zoete Milaan wil ontdekken.


De Smaak van Italië
De Smaak van Italië is hét magazine over lifestyle, reizen en gastronomie. De ultieme ingrediënten voor een droomvakantie? Wij weten precies wat je nodig hebt. Van fijne bestemmingen in noord, midden en zuid Italië, tot droomhotels met een budget en tips voor restaurants, markten en evenementen, deze editie staat weer vol inspiratie. We maken een aantal citytrips, maar ontdekken ook fijne plekken langs de kust. En speciaal: in deze editie vind je een pasticceriatour door Milaan die we met Janny van der Heijden voor je uitstippelde! Houd je van Italië? Dan is een abonnement op ‘De Smaak’ een must. Bestel via deze link.


Goed om te weten: alle afbeeldingen via De Smaak van Italië








Geef een reactie