Home Italië Loro, Paolo Sorrentino’s film over Silvio Berlusconi + winactie!

Loro, Paolo Sorrentino’s film over Silvio Berlusconi + winactie!

door Aniek Rooderkerken
Loro is Paolo Sorrentino's film over Silvio Berlusconi, gespeeld door Toni Servillo. Foto door Gianni Fiorito via Independent Films.

Loro, Paolo Sorrentino’s film over Silvio Berlusconi

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. We hebben het over Silvio Berlusconi. Op 1 november komt een film over zijn leven uit, gemaakt door niemand minder dan Paolo Sorrentino. We mogen 2 x 2 vrijkaartjes weggeven.

Loro is Paolo Sorrentino's film over Silvio Berlusconi. Foto door Gianni Fiorito via Independent Films.

Loro is Paolo Sorrentino’s film over Silvio Berlusconi. Foto door Gianni Fiorito via Independent Films.

Film over Silvio Berlusconi

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi (Toni Servillo) beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière… Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?

Een intrigerende film van de regisseur van La Grande Bellezza en Youth.

Loro is Paolo Sorrentino's film over Silvio Berlusconi, gespeeld door Toni Servillo.

Loro is Paolo Sorrentino’s film over Silvio Berlusconi, gespeeld door Toni Servillo. Foto door Gianni Fiorito via Independent Films.

Kaartjes winnen voor Loro

Wil jij ook naar deze film gaan? Dat kan, want wij mogen namens Independent Films 2 x 2 vrijkaartjes weggeven! Om mee te doen stuur je een e-mail naar info@italieuitgelicht.nl, met als onderwerp ‘Loro winactie’. Deelnemen kan tot en met 31 oktober, daarna krijgen de twee winnaars per e-mail bericht. Meer weten? Kijk op lorodefilm.nl.

Filmposter van Loro door Paolo Sorrentino

Filmposter van Loro door Paolo Sorrentino

Meer lezen:

1 comment

Crab Ida 2 november 2018 - 10:46

Ik wou graag tickets winnen voor Loro

Ida Crab

Reply

Laat een bericht achter!